Rebounce

Rebounce is een Dansschool gelegen aan Witte Paal 200 in Schagen.

Meer informatie over Rebounce in Schagen

Rebounce is een Dansschool gelegen in Schagen op Witte Paal 200.

Kom erachter wat Rebounce voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Rebounce om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Schagen? Dan ben je bij Rebounce op de juiste plek. Bij Rebounce kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Rebounce in Schagen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Witte Paal 200 in Schagen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Schagen of niet, iedereen is welkom bij Rebounce. Je kan Rebounce telefonisch bereiken op: 31 6 20687104 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dance-rebounce.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Rebounce en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Rebounce? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rebounce het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Rebounce

Bezoekers bekeken ook