Dansschool Footstepz

Dansschool Footstepz is een Dansschool gelegen aan Karimunstraat 50 in Rotterdam.

Meer informatie over Dansschool Footstepz in Rotterdam

Dansschool Footstepz is een Dansschool gelegen in Rotterdam op Karimunstraat 50.

Kom erachter wat Dansschool Footstepz voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansschool Footstepz om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Rotterdam? Dan ben je bij Dansschool Footstepz op de juiste plek. Bij Dansschool Footstepz kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansschool Footstepz in Rotterdam is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Karimunstraat 50 in Rotterdam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Rotterdam of niet, iedereen is welkom bij Dansschool Footstepz. Je kan Dansschool Footstepz telefonisch bereiken op: 31 6 44408210 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dansschoolfootstepz.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansschool Footstepz en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansschool Footstepz? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Footstepz het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Footstepz

Bezoekers bekeken ook