Dansschool Lotuz

Dansschool Lotuz is een Dansschool gelegen aan Karel Doormanlaan 57 in Tilburg.

Meer informatie over Dansschool Lotuz in Tilburg

Dansschool Lotuz is een Dansschool gelegen in Tilburg op Karel Doormanlaan 57.

Kom erachter wat Dansschool Lotuz voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansschool Lotuz om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Tilburg? Dan ben je bij Dansschool Lotuz op de juiste plek. Bij Dansschool Lotuz kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansschool Lotuz in Tilburg is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Karel Doormanlaan 57 in Tilburg. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Tilburg of niet, iedereen is welkom bij Dansschool Lotuz. Je kan Dansschool Lotuz telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.dansschoollotuz.nl/algemene-voorwaarden/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansschool Lotuz en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansschool Lotuz? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Lotuz het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Lotuz

Bezoekers bekeken ook