R.E.M.I.X. Streetdance

R.E.M.I.X. Streetdance is een Dansschool gelegen aan Voorburcht 5 in Oss.

Meer informatie over R.E.M.I.X. Streetdance in Oss

R.E.M.I.X. Streetdance is een Dansschool gelegen in Oss op Voorburcht 5.

Kom erachter wat R.E.M.I.X. Streetdance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek R.E.M.I.X. Streetdance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Oss? Dan ben je bij R.E.M.I.X. Streetdance op de juiste plek. Bij R.E.M.I.X. Streetdance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

R.E.M.I.X. Streetdance in Oss is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Voorburcht 5 in Oss. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Oss of niet, iedereen is welkom bij R.E.M.I.X. Streetdance. Je kan R.E.M.I.X. Streetdance telefonisch bereiken op: 31 6 53934719 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.remixstreetdance.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar R.E.M.I.X. Streetdance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij R.E.M.I.X. Streetdance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je R.E.M.I.X. Streetdance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. R.E.M.I.X. Streetdance

Bezoekers bekeken ook