Danstheater VAYU

Danstheater VAYU is een Dansschool gelegen aan Apolloweg 5A in Leeuwarden.

Meer informatie over Danstheater VAYU in Leeuwarden

Danstheater VAYU is een Dansschool gelegen in Leeuwarden op Apolloweg 5A.

Kom erachter wat Danstheater VAYU voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Danstheater VAYU om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Leeuwarden? Dan ben je bij Danstheater VAYU op de juiste plek. Bij Danstheater VAYU kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Danstheater VAYU in Leeuwarden is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Apolloweg 5A in Leeuwarden. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Leeuwarden of niet, iedereen is welkom bij Danstheater VAYU. Je kan Danstheater VAYU telefonisch bereiken op: 31 6 18194813 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.danstheatervayu.nl/contact-info/contact-info

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Danstheater VAYU en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Danstheater VAYU? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Danstheater VAYU het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Danstheater VAYU

Bezoekers bekeken ook