Dansschool Pendulum

Dansschool Pendulum is een Dansschool gelegen aan Travertijnstraat 6 in Groningen.

Meer informatie over Dansschool Pendulum in Groningen

Dansschool Pendulum is een Dansschool gelegen in Groningen op Travertijnstraat 6.

Kom erachter wat Dansschool Pendulum voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansschool Pendulum om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Groningen? Dan ben je bij Dansschool Pendulum op de juiste plek. Bij Dansschool Pendulum kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansschool Pendulum in Groningen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Travertijnstraat 6 in Groningen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Groningen of niet, iedereen is welkom bij Dansschool Pendulum. Je kan Dansschool Pendulum telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://dansschoolpendulum.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansschool Pendulum en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansschool Pendulum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Pendulum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Pendulum

Bezoekers bekeken ook