REND Dance

REND Dance is een Dansschool gelegen aan Van Gennepweg 5 in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Meer informatie over REND Dance in Nieuwerkerk aan den IJssel

REND Dance is een Dansschool gelegen in Nieuwerkerk aan den IJssel op Van Gennepweg 5.

Kom erachter wat REND Dance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek REND Dance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Nieuwerkerk aan den IJssel? Dan ben je bij REND Dance op de juiste plek. Bij REND Dance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

REND Dance in Nieuwerkerk aan den IJssel is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Van Gennepweg 5 in Nieuwerkerk aan den IJssel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Nieuwerkerk aan den IJssel of niet, iedereen is welkom bij REND Dance. Je kan REND Dance telefonisch bereiken op: 31 6 85278325 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://renddance.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar REND Dance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij REND Dance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je REND Dance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. REND Dance

Bezoekers bekeken ook