SDC.Events

SDC.Events is een Dansschool gelegen aan Van IJsendijkstraat 403B in Purmerend.

Meer informatie over SDC.Events in Purmerend

SDC.Events is een Dansschool gelegen in Purmerend op Van IJsendijkstraat 403B.

Kom erachter wat SDC.Events voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek SDC.Events om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Purmerend? Dan ben je bij SDC.Events op de juiste plek. Bij SDC.Events kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

SDC.Events in Purmerend is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Van IJsendijkstraat 403B in Purmerend. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Purmerend of niet, iedereen is welkom bij SDC.Events. Je kan SDC.Events telefonisch bereiken op: 31 6 51562452 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.sdc-events.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar SDC.Events en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij SDC.Events? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SDC.Events het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. SDC.Events

Bezoekers bekeken ook