Danstheater Lysanne

Danstheater Lysanne is een Dansschool gelegen aan Kerkbuurt 4 in Oostzaan.

Meer informatie over Danstheater Lysanne in Oostzaan

Danstheater Lysanne is een Dansschool gelegen in Oostzaan op Kerkbuurt 4.

Kom erachter wat Danstheater Lysanne voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Danstheater Lysanne om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Oostzaan? Dan ben je bij Danstheater Lysanne op de juiste plek. Bij Danstheater Lysanne kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Danstheater Lysanne in Oostzaan is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Kerkbuurt 4 in Oostzaan. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Oostzaan of niet, iedereen is welkom bij Danstheater Lysanne. Je kan Danstheater Lysanne telefonisch bereiken op: 31 6 18814364 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Danstheater Lysanne en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Danstheater Lysanne? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Danstheater Lysanne het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Danstheater Lysanne

Bezoekers bekeken ook