KizzMotions

KizzMotions is een Dansschool gelegen aan Suikerbakkerstraat 40 in Hoogvliet Rotterdam.

Meer informatie over KizzMotions in Hoogvliet Rotterdam

KizzMotions is een Dansschool gelegen in Hoogvliet Rotterdam op Suikerbakkerstraat 40.

Kom erachter wat KizzMotions voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek KizzMotions om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Hoogvliet Rotterdam? Dan ben je bij KizzMotions op de juiste plek. Bij KizzMotions kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

KizzMotions in Hoogvliet Rotterdam is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Suikerbakkerstraat 40 in Hoogvliet Rotterdam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hoogvliet Rotterdam of niet, iedereen is welkom bij KizzMotions. Je kan KizzMotions telefonisch bereiken op: 31 6 81560841 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.kizzmotions.com/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar KizzMotions en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij KizzMotions? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KizzMotions het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. KizzMotions

Bezoekers bekeken ook