Dance Inc.

Dance Inc. is een Dansschool gelegen aan Campus 2 in Zwolle.

Meer informatie over Dance Inc. in Zwolle

Dance Inc. is een Dansschool gelegen in Zwolle op Campus 2.

Kom erachter wat Dance Inc. voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dance Inc. om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Zwolle? Dan ben je bij Dance Inc. op de juiste plek. Bij Dance Inc. kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dance Inc. in Zwolle is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Campus 2 in Zwolle. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Zwolle of niet, iedereen is welkom bij Dance Inc.. Je kan Dance Inc. telefonisch bereiken op: 31 85 130 7966 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dance Inc. en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dance Inc.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dance Inc. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dance Inc.

Bezoekers bekeken ook