Dansstudio KP

Dansstudio KP is een Dansschool gelegen aan Havenplein 27 in Spijkenisse.

Meer informatie over Dansstudio KP in Spijkenisse

Dansstudio KP is een Dansschool gelegen in Spijkenisse op Havenplein 27.

Kom erachter wat Dansstudio KP voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansstudio KP om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Spijkenisse? Dan ben je bij Dansstudio KP op de juiste plek. Bij Dansstudio KP kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansstudio KP in Spijkenisse is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Havenplein 27 in Spijkenisse. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Spijkenisse of niet, iedereen is welkom bij Dansstudio KP. Je kan Dansstudio KP telefonisch bereiken op: 31 6 39107411 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.studiokp.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansstudio KP en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansstudio KP? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio KP het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio KP

Bezoekers bekeken ook