Dansstudio Maaike

Dansstudio Maaike is een Dansschool gelegen aan Dorpsstraat 294 in Assendelft.

Meer informatie over Dansstudio Maaike in Assendelft

Dansstudio Maaike is een Dansschool gelegen in Assendelft op Dorpsstraat 294.

Kom erachter wat Dansstudio Maaike voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansstudio Maaike om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Assendelft? Dan ben je bij Dansstudio Maaike op de juiste plek. Bij Dansstudio Maaike kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansstudio Maaike in Assendelft is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Dorpsstraat 294 in Assendelft. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Assendelft of niet, iedereen is welkom bij Dansstudio Maaike. Je kan Dansstudio Maaike telefonisch bereiken op: 31 6 42293182 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dansstudiomaaike.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansstudio Maaike en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansstudio Maaike? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio Maaike het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio Maaike

Bezoekers bekeken ook