Balletschool Heerhugowaard

Balletschool Heerhugowaard is een Balletschool gelegen aan Albert Soncklaan 1-3 in Heerhugowaard.

Meer informatie over Balletschool Heerhugowaard in Heerhugowaard

Balletschool Heerhugowaard is een Balletschool gelegen in Heerhugowaard op Albert Soncklaan 1-3.

Kom erachter wat Balletschool Heerhugowaard voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Balletschool Heerhugowaard om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Balletschool in de buurt van Heerhugowaard? Dan ben je bij Balletschool Heerhugowaard op de juiste plek. Bij Balletschool Heerhugowaard kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Balletschool Heerhugowaard in Heerhugowaard is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Balletschool is gelegen aan Albert Soncklaan 1-3 in Heerhugowaard. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Heerhugowaard of niet, iedereen is welkom bij Balletschool Heerhugowaard. Je kan Balletschool Heerhugowaard telefonisch bereiken op: 31 6 11105678 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.balletschoolheerhugowaard.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Balletschool Heerhugowaard en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Balletschool Heerhugowaard? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletschool Heerhugowaard het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Balletschool Heerhugowaard

Bezoekers bekeken ook