Dansstudio MiDanza

Dansstudio MiDanza is een Dansschool gelegen aan M.A. de Ruijterstraat 20B in Haaksbergen.

Meer informatie over Dansstudio MiDanza in Haaksbergen

Dansstudio MiDanza is een Dansschool gelegen in Haaksbergen op M.A. de Ruijterstraat 20B.

Kom erachter wat Dansstudio MiDanza voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansstudio MiDanza om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Haaksbergen? Dan ben je bij Dansstudio MiDanza op de juiste plek. Bij Dansstudio MiDanza kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansstudio MiDanza in Haaksbergen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan M.A. de Ruijterstraat 20B in Haaksbergen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Haaksbergen of niet, iedereen is welkom bij Dansstudio MiDanza. Je kan Dansstudio MiDanza telefonisch bereiken op: 31 6 31523949 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.midanza.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansstudio MiDanza en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansstudio MiDanza? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio MiDanza het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio MiDanza

Bezoekers bekeken ook