Dansschool Live2Dance

Dansschool Live2Dance is een Dansschool gelegen aan Burgemeester Matsersingel 10 in Arnhem.

Meer informatie over Dansschool Live2Dance in Arnhem

Dansschool Live2Dance is een Dansschool gelegen in Arnhem op Burgemeester Matsersingel 10.

Kom erachter wat Dansschool Live2Dance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansschool Live2Dance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Arnhem? Dan ben je bij Dansschool Live2Dance op de juiste plek. Bij Dansschool Live2Dance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansschool Live2Dance in Arnhem is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Burgemeester Matsersingel 10 in Arnhem. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Arnhem of niet, iedereen is welkom bij Dansschool Live2Dance. Je kan Dansschool Live2Dance telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansschool Live2Dance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansschool Live2Dance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Live2Dance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Live2Dance

Bezoekers bekeken ook