De Gooische Dansschool

De Gooische Dansschool is een Dansschool gelegen aan IJsselmeerstraat 1 in Huizen.

Meer informatie over De Gooische Dansschool in Huizen

De Gooische Dansschool is een Dansschool gelegen in Huizen op IJsselmeerstraat 1.

Kom erachter wat De Gooische Dansschool voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek De Gooische Dansschool om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Huizen? Dan ben je bij De Gooische Dansschool op de juiste plek. Bij De Gooische Dansschool kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

De Gooische Dansschool in Huizen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan IJsselmeerstraat 1 in Huizen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Huizen of niet, iedereen is welkom bij De Gooische Dansschool. Je kan De Gooische Dansschool telefonisch bereiken op: 31 6 52025132 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.degooischedansschool.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar De Gooische Dansschool en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij De Gooische Dansschool? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Gooische Dansschool het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. De Gooische Dansschool

Bezoekers bekeken ook