Dansschool Shi-Rag

Dansschool Shi-Rag is een Dansschool gelegen aan Abraham van Beyerenstraat 56, Zanzibarplein 22 in Den Haag.

Meer informatie over Dansschool Shi-Rag in Den Haag

Dansschool Shi-Rag is een Dansschool gelegen in Den Haag op Abraham van Beyerenstraat 56, Zanzibarplein 22.

Kom erachter wat Dansschool Shi-Rag voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansschool Shi-Rag om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Den Haag? Dan ben je bij Dansschool Shi-Rag op de juiste plek. Bij Dansschool Shi-Rag kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansschool Shi-Rag in Den Haag is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Abraham van Beyerenstraat 56, Zanzibarplein 22 in Den Haag. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Den Haag of niet, iedereen is welkom bij Dansschool Shi-Rag. Je kan Dansschool Shi-Rag telefonisch bereiken op: 31 6 38008220 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.bollywooddans.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansschool Shi-Rag en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansschool Shi-Rag? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Shi-Rag het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Shi-Rag

Bezoekers bekeken ook