Dansstudio Staccato

Dansstudio Staccato is een Dansschool gelegen aan Kloosterstraat 30 in Herkenbosch.

Meer informatie over Dansstudio Staccato in Herkenbosch

Dansstudio Staccato is een Dansschool gelegen in Herkenbosch op Kloosterstraat 30.

Kom erachter wat Dansstudio Staccato voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansstudio Staccato om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Herkenbosch? Dan ben je bij Dansstudio Staccato op de juiste plek. Bij Dansstudio Staccato kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansstudio Staccato in Herkenbosch is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Kloosterstraat 30 in Herkenbosch. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Herkenbosch of niet, iedereen is welkom bij Dansstudio Staccato. Je kan Dansstudio Staccato telefonisch bereiken op: 31 6 10523242 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://fun4u2.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansstudio Staccato en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansstudio Staccato? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio Staccato het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio Staccato

Bezoekers bekeken ook