BlomDance Dansstudio

BlomDance Dansstudio is een Dansschool gelegen aan Kapelweg 34 in Maarn.

Meer informatie over BlomDance Dansstudio in Maarn

BlomDance Dansstudio is een Dansschool gelegen in Maarn op Kapelweg 34.

Kom erachter wat BlomDance Dansstudio voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek BlomDance Dansstudio om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Maarn? Dan ben je bij BlomDance Dansstudio op de juiste plek. Bij BlomDance Dansstudio kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

BlomDance Dansstudio in Maarn is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Kapelweg 34 in Maarn. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Maarn of niet, iedereen is welkom bij BlomDance Dansstudio. Je kan BlomDance Dansstudio telefonisch bereiken op: 31 6 42353762 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.blomdance.com/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar BlomDance Dansstudio en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij BlomDance Dansstudio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BlomDance Dansstudio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. BlomDance Dansstudio

Bezoekers bekeken ook