Dansstudio Vieberink

Dansstudio Vieberink is een Dansschool gelegen aan Bredevoortsestraatweg 121 in Aalten.

Meer informatie over Dansstudio Vieberink in Aalten

Dansstudio Vieberink is een Dansschool gelegen in Aalten op Bredevoortsestraatweg 121.

Kom erachter wat Dansstudio Vieberink voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansstudio Vieberink om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Aalten? Dan ben je bij Dansstudio Vieberink op de juiste plek. Bij Dansstudio Vieberink kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansstudio Vieberink in Aalten is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Bredevoortsestraatweg 121 in Aalten. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Aalten of niet, iedereen is welkom bij Dansstudio Vieberink. Je kan Dansstudio Vieberink telefonisch bereiken op: 31 543 472 968 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dansstudiovieberink.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansstudio Vieberink en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansstudio Vieberink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio Vieberink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio Vieberink

Bezoekers bekeken ook