Kidz Dance

Kidz Dance is een Dansschool gelegen aan Hattemse Beek 140 in Apeldoorn.

Meer informatie over Kidz Dance in Apeldoorn

Kidz Dance is een Dansschool gelegen in Apeldoorn op Hattemse Beek 140.

Kom erachter wat Kidz Dance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Kidz Dance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Apeldoorn? Dan ben je bij Kidz Dance op de juiste plek. Bij Kidz Dance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Kidz Dance in Apeldoorn is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Hattemse Beek 140 in Apeldoorn. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Apeldoorn of niet, iedereen is welkom bij Kidz Dance. Je kan Kidz Dance telefonisch bereiken op: 31 6 23485525 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://kidz-dance.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Kidz Dance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Kidz Dance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kidz Dance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Kidz Dance

Bezoekers bekeken ook