Dansinstituut Gerdi

Dansinstituut Gerdi is een Dansschool gelegen aan Maria in Campislaan 7 in Assen.

Meer informatie over Dansinstituut Gerdi in Assen

Dansinstituut Gerdi is een Dansschool gelegen in Assen op Maria in Campislaan 7.

Kom erachter wat Dansinstituut Gerdi voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansinstituut Gerdi om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Assen? Dan ben je bij Dansinstituut Gerdi op de juiste plek. Bij Dansinstituut Gerdi kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansinstituut Gerdi in Assen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Maria in Campislaan 7 in Assen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Assen of niet, iedereen is welkom bij Dansinstituut Gerdi. Je kan Dansinstituut Gerdi telefonisch bereiken op: 31 6 51096270 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansinstituut Gerdi en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansinstituut Gerdi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansinstituut Gerdi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansinstituut Gerdi

Bezoekers bekeken ook