Diny's Dansschool

Diny's Dansschool is een Dansschool gelegen aan Buitenschans 51 in Groenlo.

Meer informatie over Diny's Dansschool in Groenlo

Diny's Dansschool is een Dansschool gelegen in Groenlo op Buitenschans 51.

Kom erachter wat Diny's Dansschool voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Diny's Dansschool om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Groenlo? Dan ben je bij Diny's Dansschool op de juiste plek. Bij Diny's Dansschool kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Diny's Dansschool in Groenlo is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Buitenschans 51 in Groenlo. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Groenlo of niet, iedereen is welkom bij Diny's Dansschool. Je kan Diny's Dansschool telefonisch bereiken op: 31 544 464 914 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dansschool.nl/groenlo/diny-s-dansschool

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Diny's Dansschool en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Diny's Dansschool? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Diny's Dansschool het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Diny’s Dansschool

Bezoekers bekeken ook