K Dance

K Dance is een Dansschool gelegen aan Hoofdstraat 78 in Heeswijk Dinther.

Meer informatie over K Dance in Heeswijk Dinther

K Dance is een Dansschool gelegen in Heeswijk Dinther op Hoofdstraat 78.

Kom erachter wat K Dance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek K Dance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Heeswijk Dinther? Dan ben je bij K Dance op de juiste plek. Bij K Dance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

K Dance in Heeswijk Dinther is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Hoofdstraat 78 in Heeswijk Dinther. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Heeswijk Dinther of niet, iedereen is welkom bij K Dance. Je kan K Dance telefonisch bereiken op: 31 6 50231421 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.kdance.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar K Dance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij K Dance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je K Dance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. K Dance

Bezoekers bekeken ook