DoorDanst

DoorDanst is een Dansschool gelegen aan Fortlaan 27 in Apeldoorn.

Meer informatie over DoorDanst in Apeldoorn

DoorDanst is een Dansschool gelegen in Apeldoorn op Fortlaan 27.

Kom erachter wat DoorDanst voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek DoorDanst om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Apeldoorn? Dan ben je bij DoorDanst op de juiste plek. Bij DoorDanst kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

DoorDanst in Apeldoorn is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Fortlaan 27 in Apeldoorn. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Apeldoorn of niet, iedereen is welkom bij DoorDanst. Je kan DoorDanst telefonisch bereiken op: 31 55 506 4806 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar DoorDanst en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij DoorDanst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DoorDanst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. DoorDanst

Bezoekers bekeken ook