Double V

Double V is een Dansschool gelegen aan Gerard Den Brabanderhof 7 in Hoorn.

Meer informatie over Double V in Hoorn

Double V is een Dansschool gelegen in Hoorn op Gerard Den Brabanderhof 7.

Kom erachter wat Double V voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Double V om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Hoorn? Dan ben je bij Double V op de juiste plek. Bij Double V kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Double V in Hoorn is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Gerard Den Brabanderhof 7 in Hoorn. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hoorn of niet, iedereen is welkom bij Double V. Je kan Double V telefonisch bereiken op: 31 6 29462077 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://double-v.net/contact/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Double V en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Double V? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Double V het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Double V

Bezoekers bekeken ook