Jörgen Hultermans

Jörgen Hultermans is een Dansschool gelegen aan Kleine Oever 18 in Meppel.

Meer informatie over Jörgen Hultermans in Meppel

Jörgen Hultermans is een Dansschool gelegen in Meppel op Kleine Oever 18.

Kom erachter wat Jörgen Hultermans voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Jörgen Hultermans om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Meppel? Dan ben je bij Jörgen Hultermans op de juiste plek. Bij Jörgen Hultermans kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Jörgen Hultermans in Meppel is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Kleine Oever 18 in Meppel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Meppel of niet, iedereen is welkom bij Jörgen Hultermans. Je kan Jörgen Hultermans telefonisch bereiken op: 31 6 14888085 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Jörgen Hultermans en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Jörgen Hultermans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jörgen Hultermans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Jörgen Hultermans

Bezoekers bekeken ook