Enequist Dans- en Muziekschool

Enequist Dans- en Muziekschool is een Dansschool gelegen aan Waltawei 9 in Boazum.

Meer informatie over Enequist Dans- en Muziekschool in Boazum

Enequist Dans- en Muziekschool is een Dansschool gelegen in Boazum op Waltawei 9.

Kom erachter wat Enequist Dans- en Muziekschool voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Enequist Dans- en Muziekschool om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Boazum? Dan ben je bij Enequist Dans- en Muziekschool op de juiste plek. Bij Enequist Dans- en Muziekschool kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Enequist Dans- en Muziekschool in Boazum is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Waltawei 9 in Boazum. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Boazum of niet, iedereen is welkom bij Enequist Dans- en Muziekschool. Je kan Enequist Dans- en Muziekschool telefonisch bereiken op: 31 515 521 634 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.enequist.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Enequist Dans- en Muziekschool en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Enequist Dans- en Muziekschool? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Enequist Dans- en Muziekschool het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Enequist Dans- en Muziekschool

Bezoekers bekeken ook