eStilo-Dance

eStilo-Dance is een Dansschool gelegen aan Scheveningseveer 21 in Den Haag.

Meer informatie over eStilo-Dance in Den Haag

eStilo-Dance is een Dansschool gelegen in Den Haag op Scheveningseveer 21.

Kom erachter wat eStilo-Dance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek eStilo-Dance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Den Haag? Dan ben je bij eStilo-Dance op de juiste plek. Bij eStilo-Dance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

eStilo-Dance in Den Haag is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Scheveningseveer 21 in Den Haag. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Den Haag of niet, iedereen is welkom bij eStilo-Dance. Je kan eStilo-Dance telefonisch bereiken op: 31 6 42115675 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.estilo-dance.com/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar eStilo-Dance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij eStilo-Dance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je eStilo-Dance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. eStilo-Dance

Bezoekers bekeken ook