FAO Elektrische Nagelknipper Draadloos en geruisloos Met opvangbakje Hand- en teennagels Baby nageltang.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor FAO Elektrische Nagelknipper Draadloos en geruisloos Met opvangbakje Hand- en teennagels Baby nageltang. Op deze pagina weet je precies wat FAO Elektrische Nagelknipper Draadloos en geruisloos Met opvangbakje Hand- en teennagels Baby nageltang. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of FAO Elektrische Nagelknipper Draadloos en geruisloos Met opvangbakje Hand- en teennagels Baby nageltang. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties FAO Elektrische Nagelknipper Draadloos en geruisloos Met opvangbakje Hand- en teennagels Baby nageltang.

Kleur

Turquoise

Ingrediënten

Inhoud

78 g

Houdbaarheid na opening

Land van oorsprong

Gewicht

103 g

Omschrijving van FAO Elektrische Nagelknipper Draadloos en geruisloos Met opvangbakje Hand- en teennagels Baby nageltang.

De FAO Elektrische Nagelknipper is draadloos en geruisloos, wat betekent dat het geen stroomkabels of andere verbindingen nodig heeft. Het heeft een zacht design, dat zorgt voor een comfortabel gevoel tijdens het knippen. Het heeft ook een opvangbakje dat voorkomt dat er nagelafval op de vloer valt. De nagelknipper is ook ideaal voor het knippen van baby nagels. Het heeft een klein, zacht en veilig ontwerp, dat zorgt voor een gevoel van veiligheid voor ouders. De knipper is ook voorzien van een LED-lampje, dat het knippen van kleine nagels in het donker vergemakkelijkt. Altijd je baby's nagels knippen met de beste veiligheid. De FAO Elektrische Nagelknipper is een perfecte oplossing voor het knippen van je eigen nagels, of die van je baby. Het heeft een draadloos en geruisloos ontwerp, een opvangbakje en een LED-lampje. Geniet van een veilig en comfortabel gevoel tijdens het knippen van je hand- en teennagels.

Veelgestelde vragen over FAO Elektrische Nagelknipper Draadloos en geruisloos Met opvangbakje Hand- en teennagels Baby nageltang.

FAO Elektrische Nagelknipper Draadloos en geruisloos Met opvangbakje Hand- en teennagels Baby nageltang. wordt verkocht met een inhoud van 78 g. Het heeft tevens een gewicht van 103 g

De kleur waarin FAO Elektrische Nagelknipper Draadloos en geruisloos Met opvangbakje Hand- en teennagels Baby nageltang. verkocht wordt is Turquoise. Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

FAO Elektrische Nagelknipper Draadloos en geruisloos Met opvangbakje Hand- en teennagels Baby nageltang. bestaat uit de volgende ingrediënten:

FAO Elektrische Nagelknipper Draadloos en geruisloos Met opvangbakje Hand- en teennagels Baby nageltang. vindt zijn origine in . Dit is de plek waar FAO Elektrische Nagelknipper Draadloos en geruisloos Met opvangbakje Hand- en teennagels Baby nageltang. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat FAO Elektrische Nagelknipper Draadloos en geruisloos Met opvangbakje Hand- en teennagels Baby nageltang. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt FAO Elektrische Nagelknipper Draadloos en geruisloos Met opvangbakje Hand- en teennagels Baby nageltang. gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica