1. overige producten
  2. INTER-ESQUE Nagelschaar Wenkbrauw Schaartje Neushaar Schaartje.

INTER-ESQUE Nagelschaar Wenkbrauw Schaartje Neushaar Schaartje.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor INTER-ESQUE Nagelschaar Wenkbrauw Schaartje Neushaar Schaartje. Op deze pagina weet je precies wat INTER-ESQUE Nagelschaar Wenkbrauw Schaartje Neushaar Schaartje. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of INTER-ESQUE Nagelschaar Wenkbrauw Schaartje Neushaar Schaartje. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties INTER-ESQUE Nagelschaar Wenkbrauw Schaartje Neushaar Schaartje.

Kleur

Ingrediënten

Inhoud

17 g

Houdbaarheid na opening

Land van oorsprong

Gewicht

18 g

Omschrijving van INTER-ESQUE Nagelschaar Wenkbrauw Schaartje Neushaar Schaartje.

Deze INTER-ESQUE Nagelschaar Wenkbrauw Schaartje Neushaar Schaartje is een multifunctioneel roestvrijstalen schaartje dat je niet alleen voor het knippen van nagels kan gebruiken, maar ook voor het knippen van wenkbrauw- en neusharen. De schaar is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, waardoor deze een lange levensduur heeft. Het gebogen snijvlak zorgt ervoor dat harde nagels en moeilijke nagelhoekjes gemakkelijk zijn te knippen en dat de hoekjes perfect kunnen worden bijgewerkt. De schaar is geschikt voor het knippen van vinger- en teennagels. Deze schaar wordt geleverd met een comfortabele handgreep die zorgt voor een goede grip en een optimale controle. Door de kleine afmetingen is de schaar gemakkelijk te vervoeren en is hij ideaal om mee te nemen op reis. Dankzij de goede snijeigenschappen en het lange gebruiksgemak is dit een perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare nagelschaar.

Veelgestelde vragen over INTER-ESQUE Nagelschaar Wenkbrauw Schaartje Neushaar Schaartje.

INTER-ESQUE Nagelschaar Wenkbrauw Schaartje Neushaar Schaartje. wordt verkocht met een inhoud van 17 g. Het heeft tevens een gewicht van 18 g

De kleur waarin INTER-ESQUE Nagelschaar Wenkbrauw Schaartje Neushaar Schaartje. verkocht wordt is . Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

INTER-ESQUE Nagelschaar Wenkbrauw Schaartje Neushaar Schaartje. bestaat uit de volgende ingrediënten:

INTER-ESQUE Nagelschaar Wenkbrauw Schaartje Neushaar Schaartje. vindt zijn origine in . Dit is de plek waar INTER-ESQUE Nagelschaar Wenkbrauw Schaartje Neushaar Schaartje. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat INTER-ESQUE Nagelschaar Wenkbrauw Schaartje Neushaar Schaartje. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt INTER-ESQUE Nagelschaar Wenkbrauw Schaartje Neushaar Schaartje. gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica