1. overige producten
  2. W7 Snow Bunny Grab Go Make-Up Kit.

W7 Snow Bunny Grab Go Make-Up Kit.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor W7 Snow Bunny Grab Go Make-Up Kit. Op deze pagina weet je precies wat W7 Snow Bunny Grab Go Make-Up Kit. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of W7 Snow Bunny Grab Go Make-Up Kit. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties W7 Snow Bunny Grab Go Make-Up Kit.

Kleur

Ingrediënten

Inhoud

Houdbaarheid na opening

Land van oorsprong

Gewicht

0.09 kg

Omschrijving van W7 Snow Bunny Grab Go Make-Up Kit.

Deze W7 Snow Bunny Grab Go Make-Up Kit is perfect voor als je onderweg bent. Het tasje is klein en licht van gewicht en gemaakt van wit glitter materiaal. Het komt met een handige rits en heeft genoeg ruimte voor al je make-upproducten. Naast het tasje krijg je ook 3 W7 mini's, waaronder een oogschaduwpalette, een lippenstift en een wenkbrauwpotlood. Al deze producten zijn veganistisch en bevatten geen schadelijke stoffen. De kleuren zijn gebaseerd op de laatste modetrends en zullen je uitstraling verbeteren. De W7 Snow Bunny Grab Go Make-Up Kit is een must-have voor elke make-up liefhebber!

Veelgestelde vragen over W7 Snow Bunny Grab Go Make-Up Kit.

W7 Snow Bunny Grab Go Make-Up Kit. wordt verkocht met een inhoud van . Het heeft tevens een gewicht van 0.09 kg

De kleur waarin W7 Snow Bunny Grab Go Make-Up Kit. verkocht wordt is . Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

W7 Snow Bunny Grab Go Make-Up Kit. bestaat uit de volgende ingrediënten:

W7 Snow Bunny Grab Go Make-Up Kit. vindt zijn origine in . Dit is de plek waar W7 Snow Bunny Grab Go Make-Up Kit. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat W7 Snow Bunny Grab Go Make-Up Kit. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt W7 Snow Bunny Grab Go Make-Up Kit. gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica