1. overige producten
  2. Novalie Hollywood Spiegel met Verlichting Make Up Spiegel met Led Lampen Visagie Dimbaar 3 Lichtstanden Voor hem haar.

Novalie Hollywood Spiegel met Verlichting Make Up Spiegel met Led Lampen Visagie Dimbaar 3 Lichtstanden Voor hem haar.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor Novalie Hollywood Spiegel met Verlichting Make Up Spiegel met Led Lampen Visagie Dimbaar 3 Lichtstanden Voor hem haar. Op deze pagina weet je precies wat Novalie Hollywood Spiegel met Verlichting Make Up Spiegel met Led Lampen Visagie Dimbaar 3 Lichtstanden Voor hem haar. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of Novalie Hollywood Spiegel met Verlichting Make Up Spiegel met Led Lampen Visagie Dimbaar 3 Lichtstanden Voor hem haar. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties Novalie Hollywood Spiegel met Verlichting Make Up Spiegel met Led Lampen Visagie Dimbaar 3 Lichtstanden Voor hem haar.

Kleur

wit

Ingrediënten

Inhoud

Houdbaarheid na opening

Land van oorsprong

Gewicht

2.60 kg

Omschrijving van Novalie Hollywood Spiegel met Verlichting Make Up Spiegel met Led Lampen Visagie Dimbaar 3 Lichtstanden Voor hem haar.

De Hollywood Spiegel van Novalie is een uitgebreid en gebruiksvriendelijk systeem, waarmee je jouw uiterlijk optimaal benadrukken kan. Met de verlichting en de dimbare led lampen creëer je een perfecte verlichting, waardoor je elke beauty detail kunt zien. Met 3 verschillende lichtstanden, is er voor elk wat wils. Daarnaast is de Hollywood Spiegel van Novalie ook nog eens super gemakkelijk en comfortabel in gebruik. Met de draaibare spiegelkop kun je gemakkelijk en snel jouw gezicht in de juiste hoek plaatsen. De spiegel is ook voorzien van een lange slag, zodat je niet hoeft te bukken of te rekken. De Hollywood Spiegel is dus perfect voor zowel mannen als vrouwen.

Veelgestelde vragen over Novalie Hollywood Spiegel met Verlichting Make Up Spiegel met Led Lampen Visagie Dimbaar 3 Lichtstanden Voor hem haar.

Novalie Hollywood Spiegel met Verlichting Make Up Spiegel met Led Lampen Visagie Dimbaar 3 Lichtstanden Voor hem haar. wordt verkocht met een inhoud van . Het heeft tevens een gewicht van 2.60 kg

De kleur waarin Novalie Hollywood Spiegel met Verlichting Make Up Spiegel met Led Lampen Visagie Dimbaar 3 Lichtstanden Voor hem haar. verkocht wordt is wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

Novalie Hollywood Spiegel met Verlichting Make Up Spiegel met Led Lampen Visagie Dimbaar 3 Lichtstanden Voor hem haar. bestaat uit de volgende ingrediënten:

Novalie Hollywood Spiegel met Verlichting Make Up Spiegel met Led Lampen Visagie Dimbaar 3 Lichtstanden Voor hem haar. vindt zijn origine in . Dit is de plek waar Novalie Hollywood Spiegel met Verlichting Make Up Spiegel met Led Lampen Visagie Dimbaar 3 Lichtstanden Voor hem haar. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat Novalie Hollywood Spiegel met Verlichting Make Up Spiegel met Led Lampen Visagie Dimbaar 3 Lichtstanden Voor hem haar. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt Novalie Hollywood Spiegel met Verlichting Make Up Spiegel met Led Lampen Visagie Dimbaar 3 Lichtstanden Voor hem haar. gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica