1. overige producten
  2. FENCHILIN Grote Hollywood Vanity Spiegel met Lichten Tafelblad Wandmontage 80*58CM.

FENCHILIN Grote Hollywood Vanity Spiegel met Lichten Tafelblad Wandmontage 80*58CM.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor FENCHILIN Grote Hollywood Vanity Spiegel met Lichten Tafelblad Wandmontage 80*58CM. Op deze pagina weet je precies wat FENCHILIN Grote Hollywood Vanity Spiegel met Lichten Tafelblad Wandmontage 80*58CM. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of FENCHILIN Grote Hollywood Vanity Spiegel met Lichten Tafelblad Wandmontage 80*58CM. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties FENCHILIN Grote Hollywood Vanity Spiegel met Lichten Tafelblad Wandmontage 80*58CM.

Kleur

Wit

Ingrediënten

Inhoud

Houdbaarheid na opening

Land van oorsprong

Gewicht

11.30 kg

Omschrijving van FENCHILIN Grote Hollywood Vanity Spiegel met Lichten Tafelblad Wandmontage 80*58CM.

De FENCHILIN Grote Hollywood Vanity Spiegel met Lichten Tafelblad Wandmontage 80*58CM heeft een geweldig formaat om u een perfect bovenlichaam uitzicht te geven. Het heeft verstelbare helderheids-3-lichtinstellingen, waaronder warm licht, daglicht en koud licht. U kunt elke instelling dimmen en ophelderen. Daarnaast heeft de spiegel ook een USB-oplaadpoort aan de zijkant zodat u uw telefoon of andere USB apparaten kunt opladen terwijl u make-up doet. Er is ook een afneembare 10X vergrotingsspiegel inbegrepen. Er is een afneembare basis en twee gaten aan de achterkant voor spijkers, zodat u deze spiegel op het tafelblad of aan de muur kunt monteren. Deze Hollywood Vanity Mirror is perfect voor degenen die perfectionisme nastreven. Met de verstelbare helderheids-3-lichtinstellingen, USB-oplaadpoort en 10X vergrotingsspiegel kunt u zeker de perfecte make-up creëren. De afneembare basis en de twee gaten aan de achterkant maken het ook gemakkelijk om de spiegel op het tafelblad of aan de muur te monteren. U kunt zelfs andere accessoires op de basis plaatsen.

Veelgestelde vragen over FENCHILIN Grote Hollywood Vanity Spiegel met Lichten Tafelblad Wandmontage 80*58CM.

FENCHILIN Grote Hollywood Vanity Spiegel met Lichten Tafelblad Wandmontage 80*58CM. wordt verkocht met een inhoud van . Het heeft tevens een gewicht van 11.30 kg

De kleur waarin FENCHILIN Grote Hollywood Vanity Spiegel met Lichten Tafelblad Wandmontage 80*58CM. verkocht wordt is Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

FENCHILIN Grote Hollywood Vanity Spiegel met Lichten Tafelblad Wandmontage 80*58CM. bestaat uit de volgende ingrediënten:

FENCHILIN Grote Hollywood Vanity Spiegel met Lichten Tafelblad Wandmontage 80*58CM. vindt zijn origine in . Dit is de plek waar FENCHILIN Grote Hollywood Vanity Spiegel met Lichten Tafelblad Wandmontage 80*58CM. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat FENCHILIN Grote Hollywood Vanity Spiegel met Lichten Tafelblad Wandmontage 80*58CM. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt FENCHILIN Grote Hollywood Vanity Spiegel met Lichten Tafelblad Wandmontage 80*58CM. gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica