1. overige producten
  2. By Dash Beauty Wimperlijm - Lash Adhesive.

By Dash Beauty Wimperlijm - Lash Adhesive.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor By Dash Beauty Wimperlijm - Lash Adhesive. Op deze pagina weet je precies wat By Dash Beauty Wimperlijm - Lash Adhesive. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of By Dash Beauty Wimperlijm - Lash Adhesive. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties By Dash Beauty Wimperlijm - Lash Adhesive.

Kleur

Ingrediënten

Acrylates copolymer Aqua CI77266

Inhoud

3 ml

Houdbaarheid na opening

9 maand

Land van oorsprong

Gewicht

China

20 g

Omschrijving van By Dash Beauty Wimperlijm - Lash Adhesive.

By Dash Beauty Wimperlijm - Lash Adhesive is de perfecte manier om ervoor te zorgen dat uw nepwimpers er de hele dag prachtig uitzien. Deze krachtige lijm heeft een donkere kleur en een dunne applicator, waardoor u precies de juiste hoeveelheid kunt aanbrengen. U hoeft zich geen zorgen te maken over het verwijderen, want de lijm is makkelijk te verwijderen met make-up remover. Alle By Dash Beauty producten zijn dierproefvrij en veganistisch, dus u kunt er zeker van zijn dat u de beste kwaliteit krijgt. By Dash Beauty Wimperlijm - Lash Adhesive is perfect voor het creëren van een glamoureuze look die de hele dag perfect blijft zitten. U kunt zelfs alle soorten nepwimpers gebruiken, zoals synthetische wimpers, geweven wimpers of zelfs 3D-wimpers. De lijm is sterk genoeg om de hele dag te blijven zitten, maar wordt ook geleverd met een tube make-up remover voor het gemakkelijke verwijderen. Dus als u op zoek bent naar een krachtige lijm voor een perfecte oogopslag, is By Dash Beauty Wimperlijm - Lash Adhesive de perfecte oplossing.

Veelgestelde vragen over By Dash Beauty Wimperlijm - Lash Adhesive.

By Dash Beauty Wimperlijm - Lash Adhesive. wordt verkocht met een inhoud van 3 ml. Het heeft tevens een gewicht van 20 g

De kleur waarin By Dash Beauty Wimperlijm - Lash Adhesive. verkocht wordt is . Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

By Dash Beauty Wimperlijm - Lash Adhesive. bestaat uit de volgende ingrediënten:

Acrylates copolymer Aqua CI77266

By Dash Beauty Wimperlijm - Lash Adhesive. vindt zijn origine in China. Dit is de plek waar By Dash Beauty Wimperlijm - Lash Adhesive. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat By Dash Beauty Wimperlijm - Lash Adhesive. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt By Dash Beauty Wimperlijm - Lash Adhesive. 9 maand gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica