Heppie Dance

Heppie Dance is een Dansschool gelegen aan Strandweg 18 in Ter Heijde.

Meer informatie over Heppie Dance in Ter Heijde

Heppie Dance is een Dansschool gelegen in Ter Heijde op Strandweg 18.

Kom erachter wat Heppie Dance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Heppie Dance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Ter Heijde? Dan ben je bij Heppie Dance op de juiste plek. Bij Heppie Dance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Heppie Dance in Ter Heijde is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Strandweg 18 in Ter Heijde. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Ter Heijde of niet, iedereen is welkom bij Heppie Dance. Je kan Heppie Dance telefonisch bereiken op: 31 6 10088424 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Heppie Dance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Heppie Dance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Heppie Dance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Heppie Dance

Bezoekers bekeken ook