1. overige producten
  2. ForDig 220W Professionele Nageldroger voor Gel Nagels Nagellak Droger met UV LED Lamp en Timer voor Gelnagels.

ForDig 220W Professionele Nageldroger voor Gel Nagels Nagellak Droger met UV LED Lamp en Timer voor Gelnagels.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor ForDig 220W Professionele Nageldroger voor Gel Nagels Nagellak Droger met UV LED Lamp en Timer voor Gelnagels. Op deze pagina weet je precies wat ForDig 220W Professionele Nageldroger voor Gel Nagels Nagellak Droger met UV LED Lamp en Timer voor Gelnagels. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of ForDig 220W Professionele Nageldroger voor Gel Nagels Nagellak Droger met UV LED Lamp en Timer voor Gelnagels. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties ForDig 220W Professionele Nageldroger voor Gel Nagels Nagellak Droger met UV LED Lamp en Timer voor Gelnagels.

Kleur

220W

Ingrediënten

Inhoud

Houdbaarheid na opening

Land van oorsprong

Gewicht

651 g

Omschrijving van ForDig 220W Professionele Nageldroger voor Gel Nagels Nagellak Droger met UV LED Lamp en Timer voor Gelnagels.

Met de ForDig 220W Professionele Nageldroger voor Gel Nagels Nagellak Droger met UV LED Lamp en Timer voor Gelnagels kan je nu gemakkelijk je gelnagels perfect verzorgen. Deze nageldroger heeft een krachtige 220W motor die de 57 dubbele LED lampjes in 180 graden plaatst. Dit stelt je in staat om perfect resultaat te behalen bij het gebruik van shellac, buildergel en hard gel. De nageldroger heeft 4 verschillende timers, waaronder 10, 30, 60 en 99 seconden, met een smartsensor en memoryfunctie. Hierdoor wordt het verzorgen van je gelnagels supersnel. De ForDig 220W is ideaal voor zowel thuisgebruik als voor professioneel gebruik in de salon. Je kan er gemakkelijk mee werken en het is ontworpen met alleen jouw comfort in gedachte. Met de ForDig 220W is het gemakkelijker dan ooit om je gelnagels perfect te verzorgen. Je manicure en pedicure zijn nooit meer hetzelfde!

Veelgestelde vragen over ForDig 220W Professionele Nageldroger voor Gel Nagels Nagellak Droger met UV LED Lamp en Timer voor Gelnagels.

ForDig 220W Professionele Nageldroger voor Gel Nagels Nagellak Droger met UV LED Lamp en Timer voor Gelnagels. wordt verkocht met een inhoud van . Het heeft tevens een gewicht van 651 g

De kleur waarin ForDig 220W Professionele Nageldroger voor Gel Nagels Nagellak Droger met UV LED Lamp en Timer voor Gelnagels. verkocht wordt is 220W. Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

ForDig 220W Professionele Nageldroger voor Gel Nagels Nagellak Droger met UV LED Lamp en Timer voor Gelnagels. bestaat uit de volgende ingrediënten:

ForDig 220W Professionele Nageldroger voor Gel Nagels Nagellak Droger met UV LED Lamp en Timer voor Gelnagels. vindt zijn origine in . Dit is de plek waar ForDig 220W Professionele Nageldroger voor Gel Nagels Nagellak Droger met UV LED Lamp en Timer voor Gelnagels. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat ForDig 220W Professionele Nageldroger voor Gel Nagels Nagellak Droger met UV LED Lamp en Timer voor Gelnagels. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt ForDig 220W Professionele Nageldroger voor Gel Nagels Nagellak Droger met UV LED Lamp en Timer voor Gelnagels. gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica