1. overige producten
  2. Lanthome Wimperserum met Castor Olie.

Lanthome Wimperserum met Castor Olie.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor Lanthome Wimperserum met Castor Olie. Op deze pagina weet je precies wat Lanthome Wimperserum met Castor Olie. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of Lanthome Wimperserum met Castor Olie. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties Lanthome Wimperserum met Castor Olie.

Kleur

Ingrediënten

Organic Cold-Pressed Castor Oil(Hexane-Free): CASTOR OIL ETHYLHEXYL PALMITATE ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF OIL ISONONYL ISONONANOATE LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL TOCOPHERYL ACETATE

Inhoud

10 ml

Houdbaarheid na opening

30 maand

Land van oorsprong

Gewicht

China

43 g

Omschrijving van Lanthome Wimperserum met Castor Olie.

Lanthome Wimperserum met Castor Olie is een uniek product dat speciaal is ontworpen om je wimpers te versterken. Het bevat krachtige ingrediënten zoals castorolie, amandelolie, jojobaolie, vitamine E en Panthenol. Deze ingrediënten werken samen om je wimpers te versterken, verlengen en versterken. De wimperserum bevat ook vitamine B5 en biotine, wat betekent dat het ook helpt om je wimpers te verzachten en te voeden. Het serum is gemakkelijk te gebruiken. U kunt deze twee keer per dag aanbrengen, 's ochtends en' s avonds, voor het beste resultaat. Na gebruik zullen uw wimpers er gezonder uitzien, voller en langer. Bovendien zal het zichtbare resultaat binnen 4 tot 6 weken zichtbaar zijn, met een volledig resultaat binnen 3 maanden. Lanthome Wimperserum met Castor Olie is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar gezondere, langere en vollere wimpers. Het is een veilige, effectieve en natuurlijke manier om je wimpers te versterken en te verlengen, waardoor je er nog mooier uitziet. Probeer deze unieke formule en zie het versch.

Veelgestelde vragen over Lanthome Wimperserum met Castor Olie.

Lanthome Wimperserum met Castor Olie. wordt verkocht met een inhoud van 10 ml. Het heeft tevens een gewicht van 43 g

De kleur waarin Lanthome Wimperserum met Castor Olie. verkocht wordt is . Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

Lanthome Wimperserum met Castor Olie. bestaat uit de volgende ingrediënten:

Organic Cold-Pressed Castor Oil(Hexane-Free): CASTOR OIL ETHYLHEXYL PALMITATE ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF OIL ISONONYL ISONONANOATE LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL TOCOPHERYL ACETATE

Lanthome Wimperserum met Castor Olie. vindt zijn origine in China. Dit is de plek waar Lanthome Wimperserum met Castor Olie. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat Lanthome Wimperserum met Castor Olie. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt Lanthome Wimperserum met Castor Olie. 30 maand gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica