1. overige producten
  2. Allsa Baby Nagelvijl Elektrische Nagelvijl Baby Nagelverzorging Ook Voor Volwassenen Baby Cadeau.

Allsa Baby Nagelvijl Elektrische Nagelvijl Baby Nagelverzorging Ook Voor Volwassenen Baby Cadeau.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor Allsa Baby Nagelvijl Elektrische Nagelvijl Baby Nagelverzorging Ook Voor Volwassenen Baby Cadeau. Op deze pagina weet je precies wat Allsa Baby Nagelvijl Elektrische Nagelvijl Baby Nagelverzorging Ook Voor Volwassenen Baby Cadeau. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of Allsa Baby Nagelvijl Elektrische Nagelvijl Baby Nagelverzorging Ook Voor Volwassenen Baby Cadeau. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties Allsa Baby Nagelvijl Elektrische Nagelvijl Baby Nagelverzorging Ook Voor Volwassenen Baby Cadeau.

Kleur

Groen

Ingrediënten

Inhoud

Houdbaarheid na opening

Land van oorsprong

Gewicht

250 g

Omschrijving van Allsa Baby Nagelvijl Elektrische Nagelvijl Baby Nagelverzorging Ook Voor Volwassenen Baby Cadeau.

De Allsa Baby Nagelvijl biedt niet alleen een veilige manier om de nagels van baby's te knippen en te polijsten, maar is ook geschikt voor volwassenen. Deze elektrische nagelvijl is voorzien van verschillende roterende opzetstukken die je kunt gebruiken voor het knippen, polijsten en ook voor het verzachten van de eeltlaag van uw nagels. Deze elektrische nagelvijl is voorzien van een ergonomische handgreep die er voor zorgt dat je hem gemakkelijk kunt bedienen. De Allsa Baby Nagelvijl is het perfecte cadeau voor baby's en volwassenen om hun nagels op een veilige en effectieve manier te knippen en te verzorgen.

Veelgestelde vragen over Allsa Baby Nagelvijl Elektrische Nagelvijl Baby Nagelverzorging Ook Voor Volwassenen Baby Cadeau.

Allsa Baby Nagelvijl Elektrische Nagelvijl Baby Nagelverzorging Ook Voor Volwassenen Baby Cadeau. wordt verkocht met een inhoud van . Het heeft tevens een gewicht van 250 g

De kleur waarin Allsa Baby Nagelvijl Elektrische Nagelvijl Baby Nagelverzorging Ook Voor Volwassenen Baby Cadeau. verkocht wordt is Groen. Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

Allsa Baby Nagelvijl Elektrische Nagelvijl Baby Nagelverzorging Ook Voor Volwassenen Baby Cadeau. bestaat uit de volgende ingrediënten:

Allsa Baby Nagelvijl Elektrische Nagelvijl Baby Nagelverzorging Ook Voor Volwassenen Baby Cadeau. vindt zijn origine in . Dit is de plek waar Allsa Baby Nagelvijl Elektrische Nagelvijl Baby Nagelverzorging Ook Voor Volwassenen Baby Cadeau. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat Allsa Baby Nagelvijl Elektrische Nagelvijl Baby Nagelverzorging Ook Voor Volwassenen Baby Cadeau. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt Allsa Baby Nagelvijl Elektrische Nagelvijl Baby Nagelverzorging Ook Voor Volwassenen Baby Cadeau. gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica