Wegwerp Wimper en Wenkbrauw Borsteltjes Mascara Borsteltjes 10 stuks Roze.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor Wegwerp Wimper en Wenkbrauw Borsteltjes Mascara Borsteltjes 10 stuks Roze. Op deze pagina weet je precies wat Wegwerp Wimper en Wenkbrauw Borsteltjes Mascara Borsteltjes 10 stuks Roze. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of Wegwerp Wimper en Wenkbrauw Borsteltjes Mascara Borsteltjes 10 stuks Roze. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties Wegwerp Wimper en Wenkbrauw Borsteltjes Mascara Borsteltjes 10 stuks Roze.

Kleur

Blauw, Paars, Roze, Zwart

Ingrediënten

Inhoud

Houdbaarheid na opening

Land van oorsprong

Gewicht

25 g

Omschrijving van Wegwerp Wimper en Wenkbrauw Borsteltjes Mascara Borsteltjes 10 stuks Roze.

Onze Wegwerp Wimper en Wenkbrauw Borsteltjes Mascara Borsteltjes zijn perfect voor het aanbrengen van je mascara of wenkbrauw producten. De borsteltjes zijn gemaakt van synthetisch haar en hebben een zachte, maar stevige structuur voor een optimaal resultaat. Met deze borsteltjes kun je je wimpers of wenkbrauwen perfect verdelen, omdat de borsteltjes een kleinere diameter hebben waardoor je preciezere resultaten zult krijgen. Deze borsteltjes zijn verkrijgbaar in een set van 10 stuks in de kleur roze. Omdat de borsteltjes wegwerp zijn, raden we aan om de borsteltjes na eenmalig gebruik weg te gooien. Zo voorkom je dat je producten worden vervuild en je krijgt altijd een schoon, hygiënisch resultaat. Onze Wegwerp Wimper en Wenkbrauw Borsteltjes Mascara Borsteltjes zijn geschikt voor zowel professioneel als particulier gebruik.

Veelgestelde vragen over Wegwerp Wimper en Wenkbrauw Borsteltjes Mascara Borsteltjes 10 stuks Roze.

Wegwerp Wimper en Wenkbrauw Borsteltjes Mascara Borsteltjes 10 stuks Roze. wordt verkocht met een inhoud van . Het heeft tevens een gewicht van 25 g

De kleur waarin Wegwerp Wimper en Wenkbrauw Borsteltjes Mascara Borsteltjes 10 stuks Roze. verkocht wordt is Blauw, Paars, Roze, Zwart. Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

Wegwerp Wimper en Wenkbrauw Borsteltjes Mascara Borsteltjes 10 stuks Roze. bestaat uit de volgende ingrediënten:

Wegwerp Wimper en Wenkbrauw Borsteltjes Mascara Borsteltjes 10 stuks Roze. vindt zijn origine in . Dit is de plek waar Wegwerp Wimper en Wenkbrauw Borsteltjes Mascara Borsteltjes 10 stuks Roze. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat Wegwerp Wimper en Wenkbrauw Borsteltjes Mascara Borsteltjes 10 stuks Roze. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt Wegwerp Wimper en Wenkbrauw Borsteltjes Mascara Borsteltjes 10 stuks Roze. gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica