MariekeMoves

MariekeMoves is een Dansschool gelegen aan Mandenvlechter 14-16 in Alphen aan den Rijn.

Meer informatie over MariekeMoves in Alphen aan den Rijn

MariekeMoves is een Dansschool gelegen in Alphen aan den Rijn op Mandenvlechter 14-16.

Kom erachter wat MariekeMoves voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek MariekeMoves om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Alphen aan den Rijn? Dan ben je bij MariekeMoves op de juiste plek. Bij MariekeMoves kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

MariekeMoves in Alphen aan den Rijn is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Mandenvlechter 14-16 in Alphen aan den Rijn. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Alphen aan den Rijn of niet, iedereen is welkom bij MariekeMoves. Je kan MariekeMoves telefonisch bereiken op: 31 6 12646440 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.mariekemoves.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar MariekeMoves en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij MariekeMoves? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MariekeMoves het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. MariekeMoves

Bezoekers bekeken ook