Studio B

Studio B is een Dansschool gelegen aan Dorpsstraat 52A in Goirle.

Meer informatie over Studio B in Goirle

Studio B is een Dansschool gelegen in Goirle op Dorpsstraat 52A.

Kom erachter wat Studio B voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Studio B om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Goirle? Dan ben je bij Studio B op de juiste plek. Bij Studio B kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Studio B in Goirle is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Dorpsstraat 52A in Goirle. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Goirle of niet, iedereen is welkom bij Studio B. Je kan Studio B telefonisch bereiken op: 31 13 530 3829 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Studio B en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Studio B? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio B het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Studio B

Bezoekers bekeken ook