Inge Pieterse

Inge Pieterse is een Dansschool gelegen aan Mollerit 12 in Nieuwveen.

Meer informatie over Inge Pieterse in Nieuwveen

Inge Pieterse is een Dansschool gelegen in Nieuwveen op Mollerit 12.

Kom erachter wat Inge Pieterse voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Inge Pieterse om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Nieuwveen? Dan ben je bij Inge Pieterse op de juiste plek. Bij Inge Pieterse kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Inge Pieterse in Nieuwveen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Mollerit 12 in Nieuwveen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Nieuwveen of niet, iedereen is welkom bij Inge Pieterse. Je kan Inge Pieterse telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Inge Pieterse en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Inge Pieterse? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Inge Pieterse het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Inge Pieterse

Bezoekers bekeken ook