Dansstudio 24

Dansstudio 24 is een Dansschool gelegen aan Rijksstraatweg 45 in Meteren.

Meer informatie over Dansstudio 24 in Meteren

Dansstudio 24 is een Dansschool gelegen in Meteren op Rijksstraatweg 45.

Kom erachter wat Dansstudio 24 voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansstudio 24 om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Meteren? Dan ben je bij Dansstudio 24 op de juiste plek. Bij Dansstudio 24 kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansstudio 24 in Meteren is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Rijksstraatweg 45 in Meteren. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Meteren of niet, iedereen is welkom bij Dansstudio 24. Je kan Dansstudio 24 telefonisch bereiken op: 31 6 57564089 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://dansstudio24.nl/contact/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansstudio 24 en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansstudio 24? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio 24 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio 24

Bezoekers bekeken ook