K-dans

K-dans is een Dansschool gelegen aan Schutsweg 48 in Midlaren.

Meer informatie over K-dans in Midlaren

K-dans is een Dansschool gelegen in Midlaren op Schutsweg 48.

Kom erachter wat K-dans voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek K-dans om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Midlaren? Dan ben je bij K-dans op de juiste plek. Bij K-dans kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

K-dans in Midlaren is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Schutsweg 48 in Midlaren. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Midlaren of niet, iedereen is welkom bij K-dans. Je kan K-dans telefonisch bereiken op: 31 50 409 5603 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://k-dans.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar K-dans en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij K-dans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je K-dans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. K-dans

Bezoekers bekeken ook