Kelly Dance

Kelly Dance is een Dansschool gelegen aan Houtzagerijstraat 15 in Mill.

Meer informatie over Kelly Dance in Mill

Kelly Dance is een Dansschool gelegen in Mill op Houtzagerijstraat 15.

Kom erachter wat Kelly Dance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Kelly Dance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Mill? Dan ben je bij Kelly Dance op de juiste plek. Bij Kelly Dance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Kelly Dance in Mill is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Houtzagerijstraat 15 in Mill. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Mill of niet, iedereen is welkom bij Kelly Dance. Je kan Kelly Dance telefonisch bereiken op: 31 6 20234391 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.kellydance.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Kelly Dance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Kelly Dance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kelly Dance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Kelly Dance

Bezoekers bekeken ook