Fuerza de la Salsa

Fuerza de la Salsa is een Dansschool gelegen aan Jufferenwal 19B in Zwolle.

Meer informatie over Fuerza de la Salsa in Zwolle

Fuerza de la Salsa is een Dansschool gelegen in Zwolle op Jufferenwal 19B.

Kom erachter wat Fuerza de la Salsa voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Fuerza de la Salsa om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Zwolle? Dan ben je bij Fuerza de la Salsa op de juiste plek. Bij Fuerza de la Salsa kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Fuerza de la Salsa in Zwolle is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Jufferenwal 19B in Zwolle. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Zwolle of niet, iedereen is welkom bij Fuerza de la Salsa. Je kan Fuerza de la Salsa telefonisch bereiken op: 31 6 22438996 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Fuerza de la Salsa en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Fuerza de la Salsa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fuerza de la Salsa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Fuerza de la Salsa

Bezoekers bekeken ook