1. overige producten
  2. Make Up Koffer en Organizer Beautycase met Spiegel Dames Cosmetica en Visagie.

Make Up Koffer en Organizer Beautycase met Spiegel Dames Cosmetica en Visagie.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor Make Up Koffer en Organizer Beautycase met Spiegel Dames Cosmetica en Visagie. Op deze pagina weet je precies wat Make Up Koffer en Organizer Beautycase met Spiegel Dames Cosmetica en Visagie. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of Make Up Koffer en Organizer Beautycase met Spiegel Dames Cosmetica en Visagie. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties Make Up Koffer en Organizer Beautycase met Spiegel Dames Cosmetica en Visagie.

Kleur

Zwart

Ingrediënten

Inhoud

10 l

Houdbaarheid na opening

Land van oorsprong

Gewicht

1145 g

Omschrijving van Make Up Koffer en Organizer Beautycase met Spiegel Dames Cosmetica en Visagie.

Deze multifunctionele Make Up Koffer en Organizer is een absolute must-have voor iedereen die van make-up houdt. Hij is perfect voor reizen, feestjes, festivals en andere speciale gelegenheden. De koffer is gemaakt van stevig en duurzaam materiaal en bevat een grote spiegel. Je kunt er je make-up, cosmetica en visagie in opbergen. De koffer heeft 5 verschillende opbergvakken, zodat je al je make-up georganiseerd kunt opbergen. Daarnaast heeft hij een handige draagriem, waardoor je de make-up koffer makkelijk kunt dragen. Ook heeft hij twee kleine haken aan de binnenzijde zodat je je make-up borstels gemakkelijk kunt ophangen. Er is ook een speciale vak met rits om kleine items in op te bergen, zoals oorbellen, lipsticks, eyeliners en meer. Dit maakt de koffer een perfecte oplossing om al je make-up mee te nemen.

Veelgestelde vragen over Make Up Koffer en Organizer Beautycase met Spiegel Dames Cosmetica en Visagie.

Make Up Koffer en Organizer Beautycase met Spiegel Dames Cosmetica en Visagie. wordt verkocht met een inhoud van 10 l. Het heeft tevens een gewicht van 1145 g

De kleur waarin Make Up Koffer en Organizer Beautycase met Spiegel Dames Cosmetica en Visagie. verkocht wordt is Zwart. Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

Make Up Koffer en Organizer Beautycase met Spiegel Dames Cosmetica en Visagie. bestaat uit de volgende ingrediënten:

Make Up Koffer en Organizer Beautycase met Spiegel Dames Cosmetica en Visagie. vindt zijn origine in . Dit is de plek waar Make Up Koffer en Organizer Beautycase met Spiegel Dames Cosmetica en Visagie. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat Make Up Koffer en Organizer Beautycase met Spiegel Dames Cosmetica en Visagie. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt Make Up Koffer en Organizer Beautycase met Spiegel Dames Cosmetica en Visagie. gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica