1. overige producten
  2. Vesfy Nagelfrees met 12 Nagelvijl Bitjes Incl. 36 Schuurrolletjes Pedicureset professioneel Nagelvijl electrisch.

Vesfy Nagelfrees met 12 Nagelvijl Bitjes Incl. 36 Schuurrolletjes Pedicureset professioneel Nagelvijl electrisch.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor Vesfy Nagelfrees met 12 Nagelvijl Bitjes Incl. 36 Schuurrolletjes Pedicureset professioneel Nagelvijl electrisch. Op deze pagina weet je precies wat Vesfy Nagelfrees met 12 Nagelvijl Bitjes Incl. 36 Schuurrolletjes Pedicureset professioneel Nagelvijl electrisch. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of Vesfy Nagelfrees met 12 Nagelvijl Bitjes Incl. 36 Schuurrolletjes Pedicureset professioneel Nagelvijl electrisch. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties Vesfy Nagelfrees met 12 Nagelvijl Bitjes Incl. 36 Schuurrolletjes Pedicureset professioneel Nagelvijl electrisch.

Kleur

Roze

Ingrediënten

Inhoud

Houdbaarheid na opening

Land van oorsprong

Gewicht

0.08 kg

Omschrijving van Vesfy Nagelfrees met 12 Nagelvijl Bitjes Incl. 36 Schuurrolletjes Pedicureset professioneel Nagelvijl electrisch.

Met de Vesfy Nagelfrees uit de M3-serie heb je een professionele boor in handen die perfect is voor het voorbereiden van nagels en het vormen van gelnagels. De boor heeft een upgrade motor en speciale motorchip waardoor hij weinig lawaai produceert, geen oververhitting kent en weinig trillingen heeft. De boor is gemakkelijk te bedienen, waardoor je zelfs de meest complexe taken kunt uitvoeren. De boor is voorzien van 12 verschillende bitjes en 36 schuurrolletjes om ervoor te zorgen dat de boor perfect aansluit op verschillende soorten nagels en nagelvormen. De bitjes omvatten een schroevendraaier, een vijl, een schuurpapier, een koperen polijstrol, een schuurrol en meer. De boor heeft een ingebouwde variabele snelheidsregeling waarmee je de snelheid kunt aanpassen voor verschillende taken. De boor is ook voorzien van een korte oplaadtijd en de levensduur van de batterij is meer dan 500 uur.

Veelgestelde vragen over Vesfy Nagelfrees met 12 Nagelvijl Bitjes Incl. 36 Schuurrolletjes Pedicureset professioneel Nagelvijl electrisch.

Vesfy Nagelfrees met 12 Nagelvijl Bitjes Incl. 36 Schuurrolletjes Pedicureset professioneel Nagelvijl electrisch. wordt verkocht met een inhoud van . Het heeft tevens een gewicht van 0.08 kg

De kleur waarin Vesfy Nagelfrees met 12 Nagelvijl Bitjes Incl. 36 Schuurrolletjes Pedicureset professioneel Nagelvijl electrisch. verkocht wordt is Roze. Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

Vesfy Nagelfrees met 12 Nagelvijl Bitjes Incl. 36 Schuurrolletjes Pedicureset professioneel Nagelvijl electrisch. bestaat uit de volgende ingrediënten:

Vesfy Nagelfrees met 12 Nagelvijl Bitjes Incl. 36 Schuurrolletjes Pedicureset professioneel Nagelvijl electrisch. vindt zijn origine in . Dit is de plek waar Vesfy Nagelfrees met 12 Nagelvijl Bitjes Incl. 36 Schuurrolletjes Pedicureset professioneel Nagelvijl electrisch. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat Vesfy Nagelfrees met 12 Nagelvijl Bitjes Incl. 36 Schuurrolletjes Pedicureset professioneel Nagelvijl electrisch. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt Vesfy Nagelfrees met 12 Nagelvijl Bitjes Incl. 36 Schuurrolletjes Pedicureset professioneel Nagelvijl electrisch. gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica